Is uw pand nog bij de tijd?

 

U bent begonnen en gegroeid in uw pand, maar voldoet het uiterlijk van het pand nog wel aan de huidige tijd? Veel gebouwen verliezen in de loop der jaren hun frisse uitstraling. Pandbouw kan samen met u uw pand nieuw leven inblazen en zorgen voor het upgraden van uw gebouw.

Revitaliseren is investeren in een toekomstbestendig gebouw. Wij maken ons sterk voor eigentijdse en duurzame oplossingen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

 

Een modern bedrijf verdient een modern pand

U gunt uw medewerkers een modern en gezond bedrijfspand. Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om een gedateerd pand te revitaliseren. Afhankelijk van wat kleine ingrepen aan de gevel tot een totale metamorfose van het bedrijfspand inclusief het interieur. Naast een uniek ontwerp voor uw verbouwing kunnen wij u ook gedurende de bouw hiervan volledig ontzorgen. Wij zorgen voor de beste bouwbegeleiding en zorgen dat u van A tot Z betrokken blijft bij het bouwproces. Een nieuw uiterlijk van uw pand past straks ook weer beter bij uw bedrijfsidentiteit en u zult zien dat bezoekers onder de indruk zullen zijn.

Het pand hiernaast hebben we in z'n geheel gerevitaliseerd. We hebben de kap constructie behouden, maar de inhoud is compleet gestript en verbouwd tot een modern bedrijfspand.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp voor de revitalisatie, maar realiseren ook de verbouwing

Pandbouw verzorgt ook het ontwerp en de realisatie van het interieur. Kortom, wij ontzorgen u van A tot Z.

Pandbouw uw vaste partner voor al uw revitalisatie projecten!

Meer weten? Vraag hier onze brochure aan

    Pandbouw communiceert, zorgt dat u betrokken blijft én neemt de regie