Een greep uit de door ons ontwikkelde concepten, die naar wens kunnen worden aangepast.

Concept No. 100

Ons concept No. 100 is speciaal ontworpen door onze architecten van The Citadel Company.

Concept No. 100 is een mooi basis pand dat naar eigen wensen aangepast kan worden, qua grootte van kantoren en bedrijfshal. 

Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping is plaats voor kantoren, spreekkamers en eventueel een showroom.

Concept No. 100 kunnen we qua kleuren en materialen aanpassen, zodat het qua uitstraling past bij uw bedrijfsidentiteit.

Pandbouw communiceert, zorgt dat u betrokken blijft én neemt de regie

Concept No. 200

Ons concept No. 200 is voor ons ontworpen door The Citadel Company met de hoek van het pand als eyecatcher.

Concept No. 200 is makkelijk naar eigen wens samen te stellen qua grootte van bedrijfshal en kantoren.

Op de hoek van het pand zijn de kantoren, spreekkamers en eventueel showroom gevestigd en dienen meteen als blikvanger.

U kiest zelf de kleuren en materialen zodat Concept No. 200 past bij uw organisatie en helemaal het whow-effect heeft.

Bij No. 201 en hebben we voor een andere kleurstelling gekozen, namelijk de hoek in donker hout, in plaats van licht en de rest van het pand in een lichte tint.

Natuurlijk is kleurgebruik ook mogelijk en dit laten we zien bij No. 202, waarbij bijvoorbeeld de kleur van uw logo kan terugkomen in de hoek van het pand. Een echte blikvanger!

Pandbouw voor al uw nieuwbouw projecten

Concept No. 300

Concept No. 300 is ook speciaal voor ons ontworpen door The Citadel Company en heeft dezelfde basis als No. 200.

U kunt de indeling qua grootte van bedrijfshal en het aantal kantoren zelf aangeven en eventueel nog verder uitbreiden.

Ook hier is de focus op de hoek van het pand gelegd en hier zijn dan ook de receptie, kantoren en spreekkamers gevestigd.

Concept No. 300 kan qua uitstraling naar uw eigen wensen worden aangepast, zodat het past bij uw bedrijfsidentiteit.

Natuurlijk kunnen er ook wat accenten aangebracht worden om wat kleur toe te passen, maar niet te veel. No. 301 is hier een voorbeeld van, passend bij de kleur van het logo.

No. 302 is heel neutraal qua kleurgebruik, maar nu met een donker accent op het deel van de kantoren en de rest van het pand in een lichtere kleur.

Bij No. 303 zijn we wat gedurfder te werk gegaan qua kleurgebruik. Hier passen we juist een accentkleur toe passend bij de bedrijfsidentiteit aan de voorzijde als eyecatcher.

Bij het bovenaanzicht is goed te zien dat het pand echt een blikvanger is en dat de kleur ook nog terugkomt op de overheaddeuren. Zo ontstaat een samenhangend geheel.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp van uw energieneutrale, duurzame bedrijfspand, maar ook, indien gewenst, de inrichting van het interieur en exterieur.

Het ontwerp van uw bedrijfspand

Mocht er op basis van uw wensen geen passend concept tussen zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om deze samen met u te gaan ontwikkelen. | ontwerptraject |

Energieneutraal bedrijfspand 

Steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. Zij zijn bij Pandbouw aan het juiste adres. Waarom? Wij bij Pandbouw bouwen enkel en alleen energie neutrale bedrijfspanden. Door energiebesparende maatregelen te nemen in het gebouw en het bedrijfsproces zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor een rendabel bedrijfspand voor nu en in de toekomst.

Duurzaam bedrijfspand 

Duurzaamheid betekent bij ons niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam werken. Van ontwerp tot en met realisatie houden wij hier rekening mee.

Nazorg van Pandbouw

Wij vinden het erg belangrijk om ook na de oplevering van uw bedrijfshal betrokken te blijven bij het onderhouden van uw pand. Wij bieden daarom onderhoudspakketten aan in het planmatige onderhoud en kunnen adviseren op het gebied van calamiteiten en garantie.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Vraag hier onze brochure aan