Een nieuw bedrijfspand laten bouwen

Bedrijfspand bouwen?

Uw bedrijf groeit, maar uw bedrijfsruimte groeit niet mee. Een veel gezien probleem dat wij weten op te lossen! Wat uw wens ook is, wij helpen u met een nieuw bedrijfspand op maat!

Pandbouw neemt u alles uit handen tijdens de bouw van uw bedrijfspand. Van het ontwerp en de bouw tot en met  de inrichting van het interieur en de terreininrichting rondom uw pand.  Meer weten over onze werkwijze? 

Een ruim aanbod in verschillende bedrijfspanden

 Pandbouw heeft veel ervaring met het bouwen van diverse bedrijfspanden. Of het nu specifiek gaat om een opslag die groter moet of dat u uw klanten professioneler wilt ontvangen, wij vertalen uw bouwwensen naar een passend ontwerp en zorgen dat het bouwtraject vlekkeloos verloopt! Het realiseren van uw nieuwbouw is bij ons in vertrouwde handen.

Op zoek naar de juiste kavel voor uw bedrijfspand

In het ideale scenario schakelen onze opdrachtgevers ons al in bij de eerste plannen voor de aankoop van hun kavel. Wij bieden hulp bij het ondersteunen in de zoektocht naar deze kavel. Op voorhand heeft u als ondernemer vast al een beeld van waar en hoe u ergens gehuisvest wilt worden. Wij kunnen dit in dit geval toetsen aan de hand van een haalbaarheidsanalyse. Hierbij onderzoeken wij of uw plannen van een nieuw te bouwen bedrijfspand haalbaar zijn en of de grond geschikt is voor uw specifieke plannen.

Daarnaast zouden wij ook de ontwikkeling van uw gebouw over kunnen nemen voor bijvoorbeeld de verkoop aan een investeerder of belegger.

Divers aanbod in concepten

Bij Pandbouw hebben wij een divers aanbod in concepten passend bij uw kavel en budget. Onze concepten kenmerken zich door een unieke uitstraling doordat zij onder architectuur zijn ontworpen. Wat zijn uw wensen? Wat zijn de mogelijkheden van uw kavel? Samen met u maken wij een inventarisatie van de wensen, eisen en mogelijkheden. Op basis van deze uitgangspunten zouden we een conceptpand kunnen kiezen die als basis gaat dienen voor uw nieuwe bedrijfspand.

De kosten van een nieuw bedrijfspand

De kosten van het bouwen van een nieuw bedrijfspand zijn erg afhankelijk van factoren als omvang, afwerkingsniveau, duurzaamheidsambitie en groeipotentie. Wat uniek is aan het concept van Pandbouw is dat wij u na gesprek één al inzicht kunnen geven in de mogelijke kosten voor de bouw van uw nieuwe bedrijfspand. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor en kom langs voor een kopje koffie.

Een greep uit onze concepten

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp van uw energieneutrale, duurzame bedrijfspand, maar ook, indien gewenst, de inrichting van het interieur en exterieur.

Het ontwerp van uw bedrijfspand

Mocht er op basis van uw wensen geen passend concept tussen zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om deze samen met u te gaan ontwikkelen. | ontwerptraject |

Energieneutraal bedrijfspand 

Steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. Zij zijn bij Pandbouw aan het juiste adres. Waarom? Wij bij Pandbouw bouwen enkel en alleen energie neutrale bedrijfspanden. Door energiebesparende maatregelen te nemen in het gebouw en het bedrijfsproces zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor een rendabel bedrijfspand voor nu en in de toekomst.

Duurzaam bedrijfspand 

Duurzaamheid betekent bij ons niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam werken. Van ontwerp tot en met realisatie houden wij hier rekening mee.

Nazorg van Pandbouw

Wij vinden het erg belangrijk om ook na de oplevering van uw nieuwe bedrijfspand betrokken te blijven bij het onderhouden van uw pand. Wij bieden daarom onderhoudspakketten aan in het planmatige onderhoud en kunnen adviseren op het gebied van calamiteiten en garantie.

Vraag hier onze brochure aan