Een nieuwe bedrijfshal laten bouwen

Pandbouw ontwikkelt en denkt mee in de realisatie van diverse bedrijfshallen en loodsen met als doel om o.a. productie en opslag aan te bieden. Wij verzorgen complete projecten van het ontwerp van een bedrijfshal of loods tot de bouw en begeleiding ervan. Meer informatie? Neem dan contact met ons op https://www.pandbouw.nl/contact/

Van wens naar ontwerp
Breed aanbod in bedrijfs- en productiehallen

Bij Pandbouw hebben wij een breed aanbod in concepten passend bij uw kavel en budget. Onze concepten kenmerken zich door een unieke uitstraling doordat zij onder architectuur zijn ontworpen. Wat zijn uw wensen? Wat zijn de mogelijkheden van uw kavel? Samen met u maken wij een inventarisatie van de wensen, eisen en mogelijkheden. Op basis van deze uitgangspunten zouden we een conceptpand kunnen kiezen die als basis gaat dienen voor uw nieuwe bedrijfshal of loods.

‘Bij onze concepthallen kunt u in opties kiezen voor een uitbreiding van 5 meter bij 5 meter. Tevens is de indeling hiervan vrij te bepalen. Denk aan bijvoorbeeld een stuk kantoor of de hoogtemaat van uw hal of loods. Op basis van uw persoonlijke wensen…..’

De voordelen van een bedrijfshal bouwen met Pandbouw

Om de meest praktische bedrijfshal voor u te bouwen verzorgen wij voor u het volledige proces. Van locatiekeuze tot ontwerp en van planning tot vergunningsaanvragen. En ook na de oplevering kunt u uiteraard rekenen op onze diensten.

Kosten bedrijfshal bouwen

De kosten voor het bouwen van een bedrijfshal of loods variëren uiteraard sterk op basis van grootte en materiaalgebruik. Na gesprek één kunnen wij u al wel een indicatie geven van de kosten omdat wij werken met basisconcepten waar wij de actuele bouwprijs van hebben.

Het ontwerp van uw bedrijfspand

Mocht er op basis van uw wensen geen passend concept tussen zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om deze samen met u te gaan ontwikkelen. | ontwerptraject |

Energieneutraal bedrijfspand 

Steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. Zij zijn bij Pandbouw aan het juiste adres. Waarom? Wij bij Pandbouw bouwen enkel en alleen energie neutrale bedrijfspanden. Door energiebesparende maatregelen te nemen in het gebouw en het bedrijfsproces zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor een rendabel bedrijfspand voor nu en in de toekomst.

Duurzaam bedrijfspand 

Duurzaamheid betekent bij ons niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam werken. Van ontwerp tot en met realisatie houden wij hier rekening mee.

Nazorg van Pandbouw

Wij vinden het erg belangrijk om ook na de oplevering van uw bedrijfshal betrokken te blijven bij het onderhouden van uw pand. Wij bieden daarom onderhoudspakketten aan in het planmatige onderhoud en kunnen adviseren op het gebied van calamiteiten en garantie.