Bedrijfspand-kantoorpand-rieten-kap-buitengebied
Kantoorpand Ommen
30 augustus 2018
parallax background
Ommen


Bedrijfspand kantoor Buitengebied

Modern kantoorpand landelijk gelegen in het buitengebied. 

In Ommen heeft Pandbouw de realisatie van een kantoorpand mogen verzorgen. Dit bedrijfsgebouw biedt ruimte voor de zakelijke dienstverlening en fungeert als kantoorpand.

 Wist u dat dit bedrijfspand als bedrijfsverzamelgebouw wordt gebruikt? In dit gebouw zitten dienstverleners als een makelaar en staffuncties van het architectenbureau gezamenlijk. Met ieder een eigen kantoor- en presentatieruimte. 

Dit multifunctionele pand gaat qua ontwerp helemaal op in de omgeving, maar heeft toch een eigentijds karakter door de materiaalkeuze en de afwerking. Door het gebruik van veel raampartijen waan je je bijna buiten, waardoor een prettige werksfeer ontstaat.

Het erfinrichtingsplan is onderdeel van het totaalplan bij Pandbouw. Hiermee ontlasten wij de ondernemer van begin tot eind door het plan sleutelklaar op te leveren. Inclusief de terreininrichting en interieuropgave. 

Hier is zelfs aan een overdekt terras gedacht om af en toe in een informele setting te kunnen gebruiken om te sparren met collega's of om afspraken met een klant eens via een andere invalshoek te kunnen benaderen. Hierin denkt Pandbouw ook graag met u mee!

Het interieur is bepalend in bedrijfspanden. Hoe sluit deze aan bij de bedrijfsvoering en identiteit van uw organisatie? Wij denken daar graag in mee en voeren het vervolgens ook voor u uit!

Neem direct contact op