Renovatie Kantoorpand Ommen
30 augustus 2018
Recreatiepand bouwen
Nieuwbouw De Maathoeve
30 augustus 2018
parallax background
Ommen


Bedrijfspand kantoor Buitengebied

Modern kantoorpand landelijk gelegen in het buitengebied

 

Bedrijfsverzamelgebouw

Registermakelaars & Taxateurs Sallands Goed, Ommen

Pandbouw heeft voor dit makelaarskantoor een nieuw kantoorpand mogen realiseren in het buitengebied van Ommen. Tevens is hier de staf van een naastgelegen architectenbureau gevestigd. Het pand wordt dus als bedrijfsverzamelgebouw gebruikt en hierin heeft ieder een eigen kantoor en presentatieruimte -> http://www.sallandsgoed.nl/

 

 

Bedrijfsverzamelgebouw

 Wist u dat dit bedrijfspand als bedrijfsverzamelgebouw wordt gebruikt? In dit gebouw zitten dienstverleners als een makelaar en staffuncties van het architectenbureau gezamenlijk. Met ieder een eigen kantoor- en presentatieruimte. 

Multifunctioneel pand

Dit multifunctionele pand gaat qua ontwerp helemaal op in de omgeving, maar heeft toch een eigentijds karakter door de materiaalkeuze en de afwerking. Door het gebruik van veel raampartijen waan je je bijna buiten, waardoor een prettige werksfeer ontstaat.

Ook het exterieur rondom het pand werd door ons verzorgt

Het erfinrichtingsplan is onderdeel van het totaalplan bij Pandbouw. Hiermee ontlasten wij de ondernemer van begin tot eind door het plan sleutelklaar op te leveren. Inclusief de terreininrichting en het interieurontwerp. 

Met u meedenken doen we graag

Hier is zelfs aan een overdekt terras gedacht om af en toe in een informele setting te kunnen gebruiken om te sparren met collega's of om afspraken met een klant eens via een andere invalshoek te kunnen benaderen. Hierin denkt Pandbouw ook graag met u mee!

Een interieur dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit

Het interieur is bepalend in bedrijfspanden. Hoe sluit deze aan bij de bedrijfsvoering en identiteit van uw organisatie? Wij denken daar graag in mee en voeren het vervolgens ook voor u uit!

Meer weten over de werkwijze van pandbouw?

Vraag brochure aan