parallax background
 
 
Ons Bedrijf


Pandbouw totaal
conceptontwikkelaar
in bedrijfsvasgoed.
A tot Z

Van begin tot eind uw partner

 

Bij Pandbouw geloven wij heilig in het conceptmatig ontwikkelen van bedrijfsvastgoed. Door een concept als basis te nemen voor de toekomstige nieuwbouw geven wij onze opdrachtgevers al vanaf gesprek één een voorsprong. Met deze vroegtijdige budgetzekerheid verzekeren wij een zorgeloos proces vanaf initiatie tot oplevering. Wij bieden naast maatwerk vanuit onze concepten ook voor ieder project een totaaloplossing. Hierbij valt te denken aan het ontzorgen van A tot Z:

  • Locatiekeuze
  • Eerste schets/ontwerp onder architectuur
  • Realisatie: bouw/installatiewerk
  • Inrichting: ontwerp/vloeren/wanden/meubilair/lichtplan
  • Beveiliging pand
  • Exterieur: hekwerk/bestrating/tuinaanleg/belettering
  • Sleutelklare oplevering
  • Nazorg en eventueel abonnement onderhoud 

Dàt is pas een totaaloplossing (het complete plaatje).

Onze kracht? Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij projecten aanvliegen met lef en overzicht. Door samen oplossingsgericht te blijven denken gedurende het gehele proces blijven wij de wensen van onze opdrachtgevers overtreffen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het toekomstige pand in alles perfect bij u en uw bedrijf past!

Wij geloven en dragen bij aan een duurzame toekomst voor het bedrijfsvastgoed en gaan enkel en alleen voor het beste resultaat! Voor onze opdrachtgevers, partners, medewerkers en de generaties na ons!

Blijf bouwen aan je carrière!

Werken bij Pandbouw betekent jezelf constant blijven ontwikkelen en doorgroeien. Dit doet Pandbouw namelijk ook. Door midden in de markt te staan en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvastgoed en techniek, zorgen wij altijd voor de perfecte voorbereiding voor onze toekomstige projecten. Wil jij ook meewerken aan de toekomstgerichte totaaloplossingen van Pandbouw? Bekijk dan de onderstaande vacatures en reageer!